De Klussenier Kevin Deburggraeve

De Klussenier Kevin Deburggraeve
De Klussenier Kevin Deburggraeve

Graaf v. Vlaanderenstraat 15
8930 Menen

Dien uw aanvraag in »


0474 28 39 25
k.deburggraeve@klussenier.be

Ingeschreven bij KBO onder nr. 0741.803.441

Mijn werk

Even voorstellen

Mijn naam is Kevin Deburggraeve. Ik ben 33 jaar oud en woon samen met mijn vrouw Angeline en drie kinderen in het mooie Menen.

Vanaf 1 september 2021 ben ik een eigen renovatiebedrijf begonnen met ondersteuning van De Klussenier. Na een opleiding als schrijnwerker gevolgd te hebben en daarna jarenlang in loondienst te werken vond ik het tijd om voor mijzelf te beginnen.

Als zelfstandig ondernemer bij de Klussenier weet ik zeker dat ik genoeg werk heb en hoef ik me niet het hele weekend bezig te houden met administratie en facturatie. Zou hou ik meer tijd over om mooie plekjes in de regio te bezoeken met mijn gezin.

Ik vind het leuk om veel diverse werken uit te voeren. In de zomer werk ik het liefste buiten aan bijvoorbeeld tuinaanleg of -onderhoud, maar gedurende de mindere maanden plaats ik met alle liefde in gyproc muurtje of verbouw ik uw zolder Als veelzijdig vakman kan ik 80% van de werken in en om het huis voor u uitvoeren. 

Als u mij in huis haalt, weet u zeker dat u een klantvriendelijke, stipte klus professional in huis haalt die altijd zijn afspraken na zal komen. Neemt u dus gerust contact met mij op, ik zal altijd kosteloos een offerte voor u opstellen. Daarnaast bied ik u als Klussenier altijd 12 maanden garantie op alle werken dat ik voor u doe.

Dien uw aanvraag in »Bekijk meer op mijn website  

Specialisaties

  • Gyprocwerken
  • Tegelwerk
  • Zolder verbouwen
  • Dakwerk
  • Isoleren

Beoordelingen van klanten

correcte uitvoering op onze vraag, stipt op afspraakdag, zeer tevreden van het resultaatJp uit UITKERKE BLANKENBERGE
Vlot bereikbaar, werk gaat goed vooruit, prijs/kwaliteit ok.Johan uit kortrijk
Vriendelijke man, weet wat hij doet, zeker van zijn vak, een aanradefIlse uit Oostende
Alles ging heel vlot correcte prijs en afhandeling zeer tevreden.Frederik uit Kortrijk
Kevin is een heel eerlijke persoon en een harde werker en heel vriendelijk geeft ook wel eens tijd voor een babbeltje gewoon weg een persoon uit de duizend.Miete uit Menen

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

 
Loading...